2023-12-21 15:55

2023-12-21 Klubbrabatt på Hjertmans

Hej USS, UMS och ESK!
Vi på Hjertmans Uppsala är glada att ha just Er klubbar som kunder, och önskar att erbjuda era medlemmar någonting exklusivt!
25% Rabatt på hela ordinarie sortimentet
För att underlätta för er att rusta inför den nästkommande båtsäsong eller att hitta den perfekta julklappen i sista stund, erbjuder vi er och era medlemmar en exklusiv rabatt på 25% på hela vårt ordinarie sortiment.
Observera att detta erbjudande ej inkluderar prispressade varor.
Som en extra julklapp till ert besök, står fikat på oss!
Offerter på prispressade varor
Vi är medvetna om behovet av att hålla kostnaderna nere, och därför är vi öppna för att skapa skräddarsydda offerter på prispressade varor såsom navigeringsutrustning, ankarspel, kylskåp med mera. Detta är ett unikt tillfälle att göra en exceptionell affär och förgylla båtsäsong 2024.
Erbjudandet gäller från 21/12 till 30/12
Vi vill informera er om att detta exklusiva erbjudande är giltigt från och med idag, den 21 december, och sträcker sig fram till den 30 december. Endast i Uppsalabutiken. Observera våra avvikande öppettider nedan:
https://www.hjertmans.se/sv/oppettider
Unikt bara för Er båtklubbar
Observera att detta erbjudande är avsett endast för medlemmar i Upsala Segelsällskap, Upsala Motorbåtsällskap och Ekolns Segelklubb. Det kommer inte att publiceras offentligt och är enbart avsett för Er, som en gest av uppskattning för ert engagemang inom båtklubbarna i omnejden.
Säg till i kassan att ni kommer från respektive klubb, för att ta del av erbjudandet!
Vi ser fram emot att få betjäna er och era medlemmar och göra Er båtsäsong ännu mer minnesvärd. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor.

Vi önskar er en underbar jul och en framgångsrik start på det nya året!

Vänligen,
Charlie Belin
Butikschef
Hjertmans Sweden AB (Uppsala)